Koncepcia inovačných systémov a iniciatívy Európskej únie v oblasti inovácií - Gonda, Vladimír
Koncepcia inovačných systémov. Fundamentálne dielo "Teória hospodárskeho vývoja" rakúskeho ekonóma J. Schumpetera. Pojem národný inovačný systém zavedený do vedeckej literatúry v polovici 80. rokov Christopherom Freemanom. Iniciatívy Európskej únie v oblasti inovácií a inovačnej politiky.