Inovačný rozvoj na Slovensku – vybrané problémy a úlohy - Gonda, Vladimír
Inovačná politika Slovenska v siločiarach politiky Európskej únie. Úzke miesta slovenského inovačného systému. Hlavné príčiny zaostávania Slovenskej republiky v inovačnom rozvoji za výkonnosťou najvyspelejších krajín EÚ.