Place and Role of Communication Tools in Personal Management at Present - Szarková, Miroslava, 1951-
Analýza súčasných problémov spojených s používaním komunikačných prostriedkov a technológií v personálnom manažmente. Úlohy vnútropodnikových komunikačných nástrojov a informačných technológií.