Vzťahy na pracovisku alebo aby vo vašej kuchyni nelietali nože - Pupišová, Iveta
Konflikty na pracovisku ako dôsledok nedostatkov v riadení, chýbajúceho nastavenia prevádzky, či slabej komunikácie medzi jednotlivými oddeleniami. Dôležité pravidlá fungovania prevádzky. Fungujúca spolupráca kuchár - čašník. Prepitné ako kameň úrazu. Nepriateľstvo medzi zmenami. Synergia recepcie a housekeepingu. Firemná kultúra.