Performance Based Funding of Universities: Czech Republic and Slovakia - Pisár, Peter
Výkonovo orientované financovanie výskumu na univerzitách na Slovensku. Zvýšenie vedeckých výstupov univerzít. Zmeny výkonov v rôznych skupinách. Vytvorenie vlastných platforiem na publikáciu. Zvýšenie počtu publikácií v časopisoch. Výkonovo-orientované financovanie výskumu na univerzitách v Česku: vybrané problémy.