Trendy na trhu práce - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s výkonnou riaditeľkou najväčšieho pracovného portálu Profesia.sk. o trendoch na súčasnom trhu práce - nedostatok odbornej pracovnej sily, vysoké platové nároky mladej generácie, generácia 45+, požiadavky zamestnávateľov na soft skills, dôležitá firemná kultúra, stagnácia ťahúňov slovenskej ekonomiky, zamestnávanie znevýhodnených ľudí.