Komparácia vykazovania dlhodobého hmotného majetku v účtovnej závierke zostavenej podľa jednotlivých nadnárodných úprav účtovníctva - Matuský, Tomáš
Analýza nadnárodnej úpravy účtovníctva v oblasti vykazovania a zverejňovania informácii o dlhodobom hmotnom majetku.