Moderné logistické technológie v Industry 4.0 - Richnák, Patrik, 1988-
Analýza moderných logistických technológií v Industry 4.0 a poukázanie na dôležitosť jej uplatnenia v logistike podniku na základe zahraničných prieskumov a príkladu z podnikovej praxe. Teoretický pohľad na moderné logistické technológie v Industry 4.0. Aktuálny stav prostredníctvom rôznych publikovaných štúdií.