Adult Friendly hotely priateľské k dospelým - Horváthová, Jarmila
Otváranie hotelov s ponukou služieb iba pre dospelých začiatkom tohto storočia. Prvá lastovička na Slovensku - Hotel Lesná v Starej Lesnej. Adult Friendly hotel. Pozitívne ekonomické výsledky. Deti ako drahí hostia. Špecializácia ako predpoklad úspechu. Adult Only hotel, hotel Posthotel v Rakúsku. Úplné eliminovanie akejkoľvek klientely označuje slovenská legislatáva za diskrimináciu.