Som manažér. Čo s tým? - Pupišová, Iveta
Situácia na trhu práce čoraz viac núti firmy siahať pri výbere manažérov do vlastných radov a manažérov si vychovať. Čo je dobré si pritom uvedomiť a čoho sa vyvarovať.