Írsky turizmus funguje ako hodinky. Čím nás môže inšpirovať? - Hricková, Yka
Prebudenie írskeho tigra. Marketing založený na pohostinnosti a bezprostrednosti. Dvadsať rokov úspechu v turizme. Najstarší pub v Dubline. Reštaurácie ako súčasť spoločenského života. Schopnosť dobre sa predať - top atrakcie v pivovare Guinness a v liehovare Jameson.