Reporting on CSR and Ethical and Sustainable Management in Food Industry in Slovakia As an EU Member Chapter 13 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Potravinársky priemysel v SR, plán a ciele rozvoja v období 2014-2020. Teoretická analýza požiadaviek na vykazovania nefinančných informácií v potravinárstve. Analýza výročných podnikových správ v štruktúre SK NACE za rok 2017 v kontexte etiky a spoločenskej zodpovednosti podniku. Účtovné jednotky s povinnosťou zostavovať výročnú správu. Obsah výročnej správy. Jednotky vykazujúce nefinančné informácie. Overenie výročnej správy audítorom.