<The> Impact of United States Monetary Policy Uncertainty on the Gulf Cooperation Council Stock Markets - Alqahtani, Abdullah Saeed S
Použitie neštrukturálneho VAR testu na skúmanie vplyvu neistoty menovej politiky USA na štáty v Perzskom zálive v rokoch 2013-2017. Rôznorodosť dopadov ekonomiky USA na štáty v oblasti a ozrejmenie problematiky politikom, investorom a manažérom.