Nové spôsoby oceňovania technických rezerv v poisťovniach - Majtánová, Anna
Poisťovne a ich postavenie na finančnom trhu. Teoretické vymedzenie technických rezerv. Tvorba technických rezerv vo vybraných poisťovniach. Najlepší odhad a riziková marža. Test primeranosti rezerv.