Intra- and Inter-Firm Dynamics in Combinatorial Knowledge Bases - Margues, Pedro
Skúmanie vplyvu vedomostných báz na rozvoj technológií v menej rozvinutých oblastiach. Takéto bázy znamenajú vyššiu pridanú hodnotu pre podniky (napr. zvyšovanie konkurencieschopnosti) prostredníctvom skombinovania existujúcich a inovatívnych poznatkov. Skúmanie kombinovaných báz vedomostí v troch vinárskych regiónoch v Portugalsku.