<The> Importance of Implementing Environmental Variables in the Process of Assessment of Healthcare Efficiency through DEA - Kočišová, Kristína
Hodnotenie regionálnej efektívnosti zdravotníckych zariadení na Slovensku (2008 – 2015) pomocou metódy Data Envelopment Analysis (DEA).