Exchange Rate Misalignments and Their Impact on Balance of Trade in Central Europe - Fišera, Boris
Skúmanie vzťahu medzi skutočnými nevyrovnanosťami devízového kurzu a obchodnou bilanciou v štyroch krajinách strednej Európy - Českom, Maďarskom, Poľskom a Slovenskom.