Risk of Financial Assets of Commercial Banks in Slovak Republic and Czech Republic aftef Financial Crisis - Schwarzová, Mária
Vplyv rizika finančných nástrojov komerčných bánk v SR a ČR. Riziko znehodnotenia finančných aktív komerčných bánk v SR a ČR po kríze. Vzájomné porovnanie oboch krajín. Riziko bankového sektora a hospodársky vývoj oboch krajín. Politické dôsledky.