Interest Rate Pass-Through Asymmetry: Case of Slovakia - Stanová, Barbora, 1989-
Posúdenie kvality prenosu úrokových sadzieb na Slovensku so zameraním na asymetriu maloobchodných sadzieb komerčných bánk na menovú politiku regulovaných sadzieb.