Contribution to the Analysis of the Pro-Cyclicality of Slovak Banks After the Financial Crisis - Horvátová, Eva, 1958-
Procyklickosť regulácie sa považuje za ťažko odstrániteľný problém. Po finančnej kríze nastali zmeny v regulácii, ktoré mali za úlohu zvýšiť zodpovednosť bánk. To zohráva hlavnú úlohu vo vývoji kapitálu. Príspevok má za cieľ preskúmať faktory vývoja kapitálu v Slovenskom bankom sektore so zameraním sa na aktíva a pôžičky.