Impact of Forward Guidance and Asset Purchase Programme on Market Volatility - Hulin, Adam
Zhodnotenie vplyvu programu nákupu aktív alebo kvantitatívneho uvoľňovania na volatilitu cien dlhopisov. Dôsledok rozličných foriem signalizovania na trhové indexy používané na Slovensku a Veľkej Británii po skončení finančnej krízy.