Dokumentačná povinnosť k transferovému oceňovaniu - zmeny od 1.1.2019 - Karelová, Silvia
Základné zmeny v znení nového Usmernenia s dôrazom na jednotlivé druhy dokumentačnej povinnosti. Ilustračné príklady.