Dáta v cloude. Aká je obranná línia proti hrozbám? - Mittal, Rashi
Používaním cloudových služieb môže firma rýchlejšie poskytovať svoje produkty, optimalizovať výkonnosť dát a zlepšiť spoľahlivosť služieb. Budúcnosť je v ich správnej správe a IT bezpečnosti.