Rodinné firmy - to nie je druhá liga ani stredná trieda! - Matwij, Erika
Nárast rodinných firiem a riziká náročnosti generačnej výmeny. Odovzdávanie poznatkov a vedomostí ako druhé najslabšie miesto v rodinných firmách.