Direktívny prístup nefunguje, firmy chcú schopných kreatívcov
Analýza tvrdých a mäkkých zručností. Top požadované znalosti pri absolventoch SŠ a VŠ. Požadované soft skills podľa odvetva. Ponuky, v ktorých zamestnávatelia vyžadovali hard skills v rokoch 2014 a 2016 .