Vliv přímých zahraničních investic na vnější rovnováhu z pohledu platební bilance Chorvatska a Slovinska - Marková, Jana
Stručná ekonomická komparácia základných makroekonomických ukazovateľov Chorvátska a Slovinska. Dopady priamych zahraničných investícií na hostiteľskú krajinu. Prílev PZI do Chorvátska a Slovinska.