Ethical Labels in Food-Industry within EU and China - Nesiba, Jiří
Problematika environmentálnych značiek v potravinárskom priemysle. Porovnanie trhu Európskej únie a Číny. Environmentálne označovanie zo strany EÚ a perspektívy v tejto oblasti.