Simulačně orientované nástroje Business Intelligence: průzkum v praxi - Mildeová, Stanislava
Smerovanie k digitálnej informačnej ekonomike. Pojem business intelligence. Business dynamics. Manažérsky simulátor. Ilustrácia manažérskeho simulátora.