Automotive premýšľa, ako zarobiť na elektroautách - Jesný, Martin
Cieľ Európskej únie v znižovaní emisií skleníkových plynov. Pokuty pre automobilové skupiny, ktorých produkcia presiahne stanovené normy emisií. Prechod na výrobu áut na elektrinu. Vyosoké náklady, ktoré znižujú konkurencieschopnosť týchto áut. Nástup Číny na trh elektromobility. Hľadanie ciest pre úspory vo výrobe. Čo hovoria prieskumy trhových preferencií.