Ako myslí centrálny mozog továrne a skladu - Janková, Nikoleta
Nový spôsob práce s digitálnymi informáciami žiada stále tesnejšie prepájanie podnikových činností. Ak firma zvládne popísať digitálnymi dátami svoje procesy a napojiť ich na riadiace sytémy, získa veľmi funkčný nástroj na optimalizáciu. Pre funkčné využitie digitálnych nástrojov potrebuje podnik pracovať s dátami v takej štruktúre, aby reálne popisovali prevádzku a umožňovali identifikovať, čo sa deje. Digitálne riešenia potrebujú vhodné dáta.