Proposal of the Functional System for the Airline Companies Financial Situation Assessment - Stopka, Ondrej
Návrh metodiky použiteľnej pri hodnotení finančného zdravia leteckých spoločností. Popis atribútov týkajúcich sa typov leteckých spoločností. Návrh špecifického funkčného systému na hodnotenie ich ekonomickej výkonnosti.