Concetrations of Traffic Related Pollutants in the Vicinity of Differnt Types of Urban Crossroads - Jandačka, Dušan
Monitorovanie tuhých častíc a plynov v blízkosti križovatiek v mestskej oblasti. Hodnotenie z hľadiska výstavby križovatky, meteorologických podmienok a objemu dopravy.