Program monitorovania kvalitnej pitnej vody v hygienických predpisoch a odporúčaniach - Valovičová, Zuzana
Pojem Program monitorovania bol zavedený do slovenskej legislatívy novelou hygienických predpisov pre pitnú vodu v roku 2017. Novela súvisela s transpozíciou európskej legislatívy. Povinnosť vypracovať Program monitorovania mala odloženú účinnosť a reálne vznikla až 31.12.2018.