Strategic Advertising Management: The Case Study of the Transportation and Storage Market in the Czech Republic - Gunina, Daria
Analýza reklamnej stratégie na trhu dopravy a skladovania v Českej republike. Informácie a vedomosti o sezónnom plánovaní reklamy získané odpovedaním na výskumné otázky. Štatistická analýza založená na výskumnej vzorke 840 204 inzerátov vysielaných v rokoch 2013-2017.