Influence of Driving Fluency on Economic and Ecological Aspects of Transport - Hyks, Oldrich
Vplyv spôsobu jazdy a spotreby palív na životné prostredie. Odhad ekonomických a ekologických nákladov spomaľovania alebo zastavenia a následného zrýchľovania motorových vozidiel v mestskej doprave.