Convergence or Divergence – Transition in Agriculture of Central and Eastern Europe and Commonwealth of Independent States Revisited - Csaki, Csaba
Analýza poľnohospodárskej výkonnosti krajín strednej a východnej Európy a Spoločenstva nezávislých štátov v rokoch 1997 až 2016. Identifikácia, či zmena systému a prechod priniesli konvergenciu poľnohospodárskej produktivity na úrovni EÚ-15. Použitie teórie konvergencie.