Output Value and Productivity of Agricultural Industry in Central-East Europe - Zsarnóczai, Sándor
Analýza korelácie medzi jednotlivými ekonomikami vybraných členských štátov EÚ na základe porovnania rozdielov v poľnohospodárskej ekonomike. Hodnotenie výstupnej hodnoty poľnohospodárskeho priemyslu, produktivity vstupov, hrubej pridanej hodnoty v poľnohospodárstve, dotácií na produkciu, vstupov poľnohospodárskej práce a poľnohospodárstva a príjem na ročnú pracovnú jednotku v období rokov 2010–2016.