Nad vládnym návrhom legislatívnych zmien v oblasti kreácie ústavných sudcov - Giba, Marián
Kritická analýza vládneho návrhu ústavného zákona a naň nadväzujúcich návrhov zákonov, ktoré boli predstavené a predložené do parlamentu v strede roku 2018 a mali za cieľ vykonať zmeny v oblasti kritérií kladených na kandidátov na sudcov Ústavného súdu Slovenskej republiky. Pohľad na jednotlivé navrhované legislatívne zmeny. Podstata a možné resp. pravdepodobné praktické dôsledky, či už pozitívne alebo negatívne.