Finančná gramotnosť vybranej zložky populácie v SR - Novák, Marcel, 1979-
Národný štandard finančnej gramotnosti na Slovensku. Výsledky finančnej gramotnosti Slovákov v prieskumoch. Výsledky a vyhodnotenie vlastného prieskumu finančnej gramotnosti Slovákov.