Dopyt po neživotnom poistení v podmienkach SR - Ondruška, Tomáš, 1988-
Prehľad výskumov dopytu po neživotnom poistení. Sledovanie determinantov dopytu po neživotnom poistení na vzorke 870 respondentov. Využitie logistickej regresie.