Kľúčové prvky transparentnosti poistného trhu - Pastoráková, Erika, 1972-
Špecifiká transparentnosti poistného trhu. Teória transparentných vzťahov. Vplyv štandardizácie poistných zmlúv na transparentnosť poistného trhu. Interakcia medzi kupujúcim a predávajúcim a jej transparentnosť.