Spotreba v kontexte behaviorálnej ekonómie - Poláčková, Hana, 1968-
Zmeny v spotrebných výdavkoch od konca 20. storočia. Ukazovateľ AIC – skutočná individuálna spotreba. Čisté peňažné príjmy a výdavky na jedného člena domácnosti za rok (2011-2017). Rast exekúcií a osobných bankrotov. Význam znalosti psychológie a jej uplatňovania v obchodnej praxi. Možnosti využitia behaviorálnej ekonómie z makroekonomického hľadiska. Nedostatok sebakontroly ako hlavná príčina nedostatočných úspor.