Znižovanie verejného dlhu v Európskej únii ako cesta k fiškálnej udržateľnosti - Sirakovová, Eva, 1994-
Hodnotenie fiškálnej udržateľnosti v Európskej únii. Krátkodobé, strednodobé a dlhodobé výzvy. Vývoj v oblasti fiškálnej udržateľnosti a analýza súčasného stavu – EÚ 28, krajiny V4.