Rozširovanie Európskej menovej únie - Šuláková, Agáta, 1995-
Vplyv rozšírenia o nové krajiny na Európsku menovú úniu. Optimálna menová oblasť. Prehľad literatúry s témou konvergencie. Maastrichtské kritériá – nominálna konvergencia. Plnenie nominálnych kritérií.