Vývoj príjmov v regiónoch Slovenskej republiky - Terek, Milan
Analýza vývoja príjmov v regiónoch Slovenskej republiky na základe dát z EU-SILC (European Union Statistics on Income and Living Conditions) z roku 2014 a 2016. EU-SILC : nástroj na získavanie mikrodát o príjmoch, chudobe, sociálnom vylúčení a iných životných podmienkach v každej z členských krajín EÚ. Odhadovanie mediánového celkového hrubého ročného príjmu v regiónoch Slovenskej republiky. Regionálna štruktúra mediánového celkového hrubého ročného príjmu v rokoch 2014 a 2016.