Zhodnotenie oživenia svetovej ekonomiky posledných rokov - Trnovský, Karol, 1983-
Zhodnotenie minulej prognózy. Tri scenáre OSN z roku 2013. Vývoj svetového HDP - 3 scenáre v roku 2013. Vývoj svetového HDP oproti prognóze z 2013. Zhodnotenie súčasného stavu. Súčasný stav HDP v Európe, SR a USA. Spomalenie svetového HDP po roku 2017. Závery z analýzy.