Innovative approaches to Management with Emphasis on Soft Factors and Their Impact on the Efficiency of Agribusiness Companies - Jankelová, Nadežda, 1966-
Výskum, zameraný na skúmanie inovatívnych prístupov k riadeniu. Ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť firiem v globalizovanom svetovom hospodárstve. Význam týchto prístupov s dôrazom na mäkké faktory v poľnohospodárskych podnikoch na Slovensku.