Nový zákon o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch - Surmajová, Žaneta
Prehľad najvýznamnejších zmien z obsahu nového zákona č. 183/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Informovanie o sprehľadnení skupín kategórií pedagogických zamestnancov, ako aj o nových kategóriách pedagogických a odborných zamestnancov. Prehľad novo koncipovaných druhov vzdelávania aj prechodných ustanovení.