Virtuálny priestor a virtuálna realita - Kurčíková, Katarína
Prínos moderných technológií, ale aj negatívny dopad modernej technológie na žiaka pri jej nadmernom užívaní. Opis charakteristík, znakov, príčin vzniku novodobých závislostí. Sumarizácia špecifík internetu. Prevencia nelátkových závislostí a kyberšikanovania.