Umelá inteligencia v reálnom biznise - Kysela, Tomáš
Presadzovanie myšlienok umelej inteligencie do reálneho biznisu. Koncept generatívnych konfrontačných sietí. Riziko, súvisiace s projektami UI (tzv. („zima UI“). Faktory, s ktorými treba pracovať, aby nezaostával proces reálnych implementácií UI vo firmách. Prax budovania UI start-upov. Výhody pri in-house (vertikálnom) UI start-upe.